Hieronder vindt u de Facials Skin Improvement

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende praktijken, met verschillende huidtypes en merken gewerkt te hebben, heb ik met veel zorg deze behandelingen samengesteld. Hierbij heb ik gelet op veel voorkomende huidproblemen en waar u zelf behoefte aan heeft.

Iedere Facial is uniek door de combinatie van producten, de manier van werken en eventueel gebruik van apparatuur om het beste resultaat te behalen. De tijd die voor een Facial staat maakt het mogelijk om ter plekke nog te wisselen van behandeling. Dit zorgt ervoor dat u niet gebonden bent aan een gekozen Facial als u op dat moment toch behoefte heeft aan een andere behandeling.

De Facials zijn speciaal samengesteld en erop gericht om een bepaald huid verbeterend resultaat te behalen. Sugaren en/of verven kan van negatieve invloed zijn op dit resultaat. Het beste kunt u hiervoor een aparte afspraak maken. Tussen een Sugaring en een Facial moet 3 dagen tijd zitten.

Naast de Facials Skin Improvement bieden wij u de basis facials; de Mini, Basic en Luxe. Bij deze behandelingen is een combinatie met sugaren en/of verven wel mogelijk. Komt u de eerste keer voor een van deze drie behandelingen dan vindt er huidanalyse/intake plaats.