Over Gwenny

Mijn naam is Gwenny Martes. Ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. In 2007 ben ik gestart met de opleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO-opleidingen.

Na het afronden van de opleiding in 2008 werd ik gevraagd door mijn lerares om bij haar in haar schoonheidssalon te komen werken. Naast deze baan ben ik meteen verder gaan studeren bij Instituut Thomas om in 2009 mijn diploma Pedicure te behalen.

Medisch Pedicure

Over het onderdeel pedicure wilde ik graag meer kennis op doen en er meer kunde in krijgen. De logische volgende stap was Medisch Pedicure. De opleiding hiervoor ben ik gaan volgen bij Instituut Kosmos en heb deze in 2014 met succes afgerond.

Tot 2014 ben ik in meerdere praktijken werkzaam geweest waardoor ik het werk van alle kanten heb kunnen ervaren.

Schoonheidsinstituut Gwenny

Mijn droom om een eigen Schoonheidsinstituut te starten is datzelfde jaar ook in vervulling gegaan. Een hele uitdaging. Maar nu ik er op terug kijk: een juiste beslissing. Schoonheidsinstituut Gwenny is nu een succesvol en groeiend bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van professionele en innovatieve behandelingen voor wat betreft huidverbetering op een natuurlijke manier.

Gwenny Martes